Horroland ha guanyat el premi a millor esdeveniment europeu de terror en els prestigiosos Scare Awards. Aquests guardons compten amb 15 categories i 90 nominats i es van lliurar anit al parc d'Alton al Regne Unit. Després del tancament de l'edició en paper, Regió7 va conèixer la notícia.

El parc berguedà està considerat l'únic espectacle d'aquest tipus a Europa. El parc de Cercs. L'acompanyaven a la final l'Scare Me i Horror Zone (Holanda) Farmaphobia i Haunted Spooktacular Horror Farm (República d'Irlanda) i Screamninghts (Alemanya). És la primera vegada que un parc amb tant sols un any d’història rep aquest premi.

Aquest és el premi més important que s’entrega ja que és l’únic de caire europeu (la resta de categories només premien parcs i esdeveniments de dins del Regne Unit). Tot i que la resta de contrincants són parcs amb més trajectòria i bagatge el jurat ha decidit guardonar el parc del terror situat a Cercs destacant la qualitat dels decorats, la posada en escena de les seves experiències, la professionalitat de les actrius i els actors i la campanya de màrqueting i comunicació duta a terme per tal de donar a conèixer el nou parc.

Els promotors d'aquests guardons especialitzats són ScareCON, que organitzen tres dies d'activitats relacionades amb el món del terror a les Alton Towers, que van començar dilluns i s'acaben avui. La d'enguany ha estat la onzena edició d'aquest certamen.

David Moreno, un dels directors del parc, ha valorat molt positivament el reconeixement: «Per nosaltres, rebre tots aquests premis ens omple d’il•lusió i sobretot ens anima encara més a seguir apostant pel terror de qualitat, innovar i no deixar mai de sorprendre els nostres visitants temporada darrera temporada».