Rotary Club del Berguedà ofereix una beca de 650 euros per participar al curs de postgrau «La pau i el món avui». S'impartirà al campus d'Igualada de la Universitat de Lleida de l'1 al 14 de juliol del 2019 en el marc de l'escola d'estiu. La convocatòria per aconseguir aquesta beca s'adreça als estudiants universitaris del del Berguedà. Aquest curs és reconegut amb 8 crèdits ECTS.

Fonts del Rotary Berguedà han explicat que la beca consistirà en l'import de 500 euros per pagar la matrícula més 150 euros en concepte de dietes. Les persones interessades hauran d'acreditar haver completat almenys el primer curs de grau universitari i tenir un nivell mitjà-alt d'anglès.

Els aspirants hauran d'enviar el currículum, l'expedient acadèmic, una carta de presentació i acreditar la residència al Berguedà a l'adreça de correu electrònic: rotary@rotarybergueda.org fins al 31 de maig. També es valorarà la dedicació i el compromís dels aspirants amb la pau, com pot ser la participació en ONG, voluntariat, etcetèra.