Berga va ser l'escenari, divendres, de la novena edició de la Jornada d'Atenció Primària al Món Rural que organitza el Col·legi de Metges de Barcelona amb el suport de l'Institut Català de la Salut i de l'Associació d'Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFICC)

La temàtica tractada enguany ha estat la de les urgències en el món rural. Al llarg de la jornada, diversos professionals mèdics van parlar sobre les urgències des de l'òptica dels professionals, a partir de l'experiència dels especialistes d'urgències que treballen en entorns rurals; i una segona sobre la demanda immediata i com es pot gestionar aquesta en comarques com la del Berguedà.

Van tancar oficialment la trobada la doctora Concepció Medina, de junta comarcal, i Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona; i Fina Araque, vicepresidenta de l'AIFICC.

L'equip de la doctora Isabel Roig, del CAP Sagrada Família de Manresa, va ser un dels guanyadors del concurs de treballs que es van presentar durant la jornada a Berga. També va ser distingit el treball de l'equip d'Elionor Palau.