La Pobla de Lillet celebra aquest cap de setmana la Festa Major de Cinquagesma. Les activitats van iniciar-se ahir amb una classe de zumba i continuaran avui, dissabte, a la tarda amb el festival de màgia infantil amb el Mag Pota. Serà a 2/4 de 5 de la tarda al Saló la Flor de la Pobla de Lillet. A partir de les 12 de la nit, al mateix espai, s'iniciarà la Festa del Xupitasso per a joves i grans amb música a càrrec de DJ Eve i Dj Destor.

La celebració continuarà demà, diumenge, amb l'audició de sardanes a la plaça de l'Ajuntament a càrrec de la Cobla Pirineu i, a la tarda, amb el concert, el berenar i el ball de gala a càrrec del grup orquestral Cafè Trio. Serà a partir de 2/4 de 7 de la tarda.

Els actes tradicionals se celebraran dilluns, 10 de juny. A les 10 s'iniciarà la cercavila de sortida cap al santuari de Falgars. A les 12 tindrà lloc la missa amb cantada de goigs a la Mare de Déu de Falgars. A la 1 del migdia, se celebrarà el tradicional llevant de taula per donar pas, a les 5, la dansa de Falgars amb les tradicionals corrandes i les sardanes de cloenda.