Les piscines municipals de Gironella entraran en funcionament aquest dissabte 15 de juny amb una jornada de portes obertes i entrada gratuïta. Per segon any consecutiu l'horari d'obertura serà de les 10 del matí a 2/4 de 9 de dilluns a diumenge.

La regidora d'Esports, Maria Àngels Sallés, ha explicat que s'han rejuntat els vasos de les piscines i s'han fet millores en el sistema de dosificació de productes químics. Per quart any consecutiu, el servei de socorristes el gestionarà una empresa especialitzada. Hi haurà 3 socorristes.

El juliol hi haurà activitats esportives. Dimarts i dijous al matí es farà un curs d'Aquagym de 10.00 a a 11.00, i totes les tardes hi haurà cursos de natació infantil. El primer curs, per a nens que no saben nedar, serà de 16.00 a 16.45, i el segon, per a nens que volen millorar les habilitats aquàtiques, de 17.00h a 17.45.

Els abonaments es podran adquirir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Gironella a partir de dimecres 12 de juny, i a les taquilles de la piscina municipal a partir de diumenge 16 de juny. L'ajuntament ofereix bonificacions pels abonaments, i l'entrada gratuïta a partir de 70 anys.