El Punt de Voluntariat del Berguedà ofereix dos cursos de formació en primers auxilis per a persones que treballen amb infants i joves. Els dos cursos estan orientats a persones que treballin en l'àmbit dels menjadors escolars, en entitats i clubs esportius. Tenen l'objectiu de dotar dels coneixements necessaris per donar una resposta inicial i eficaç, i donar a conèixer i aplicar els protocols d'actuació depenent de l'àmbit en què es treballi.

La formació de primers auxilis en infants tindrà lloc el 25 i 27 de juny de 17 a 20 hores. El de primers auxilis en l'esport tindrà lloc el 2 i 4 de juliol de 17 a 20 hores. Tots dos es faran a la sala de plens del Consell Comarcal del Berguedà. La formació és gratuïta, amb limitació de places per ordre d'inscripció. Per a la inscripció cal omplir el formulari del web www.bergueda.cat.

La formació s'organitza des del Punt de Voluntariat del Berguedà, ubicat al que el Consell Comarcal del Berguedà va inaugurar el novembre passat amb l'objectiu d'acompanyar les entitats i associacions de la comarca en el seu dia a dia, així com oferir eines formatives.