25 de juny de 2019
25.06.2019

L'escola de Cal Bassacs participarà en un projecte europeu de formació

L'equip docent realitzarà cursos a Finlàndia, Malta, Dublín i Itàlia per millorar el seu model educatiu

24.06.2019 | 23:23
Els alumnes de l'escola Sant Marc de Cal Bassacs amb l'equip de docents en una fotografia de grup

L'escola Sant Marc de Cal Bassacs ha estat una de les seleccionades per participar al programa Erasmus+KA1 amb el projecte presentat « Learning about innovative projectes and learning practices» . Aquest projecte permetrà que membres de l'equip directiu i del professorat del centre, tant d'infantil com de primària, disposin de nou mobilitats que faran en un període de divuit mesos amb la finalitat de formar-se en metodologies innovadores.

Tal com han explicat fonts de l'escola gironellenca, les diferents tipologies de formació i pràctiques educatives es portaran a terme en centres de referència i és previst que es realitzin a Finlàndia, Malta, Dublín i Itàlia. Totes, han afegit, «van encaminades a millorar la pràctica educativa, l'organització i la internacionalització del centre, amb el principal objectiu d'obtenir una repercussió positiva en la millora dels resultats acadèmics dels seus alumnes».

El programa Erasmus+KA1 està finançat per fons europeus i coordinat pel Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació, un ens que depèn del ministeri de Ciència, Innovació i Universitats de l'estat. Entre tots els projectes presentats d'arreu del país, n'han estat escollits 505, dels quals només 32 corresponen a Catalunya i la majoria corresponents a centres de secundària.

El projecte presentat pel centre ha estat liderat per un grup impulsor format per tres mestres i la direcció de l'escola i ha estat molt ben valorat per l'òrgan coordinador, situat en onzena posició dels centres catalans pel que fa a la dotació econòmica, amb un pressupost de 16.017 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit