L'Ajuntament de Berga completarà la segona fase del projecte de pavimentació del nucli urbà en les properes setmanes. Els treballs d'asfaltatge de diversos carrers van iniciar-se dilluns passat i duraran fins al 18 de juliol amb l'objectiu de reprendre les tasques realitzades durant la setmana prèvia a la celebració de la Patum per renovar l'asfalt i eliminar els sots de la xarxa viària del municipi.

Les obres de millora del paviment asfàltic tenen un pressupost d'uns 350.000 euros i comportaran afectacions de trànsit durant l'execució dels treballs i afectacions puntuals en l'entrada i sortida de vehicles dels guals.

Pel que fa als treballs d'asfaltatge, primerament es faran les tasques de fresat i preparació per portar a terme la pavimentació i, posteriorment, es faran els treballs de reposició i pintura vial.

Aquestes actuacions comportaran talls de trànsit i la prohibició d'estacionament en les zones esmentades anteriorment per facilitar l'execució dels treballs de millora del paviment.

L'empresa Pasquina és l'encar-regada d'executar el projecte de pavimentació de la ciutat. Fins avui s'ha actuat a la serra de Casampons, a la plaça de Gernika i Camí de Pedret, i al carrer de Santa Eulàlia.