12 de juliol de 2019
12.07.2019

Veïns del Tossalet denuncien l'abocament de deixalles

L'associació del barri de Berga anuncia que emprendrà accions legals

11.07.2019 | 23:39
Deixalles abandonades a l'exterior de l'illeta de contenidors, un dels punts negres dels abocaments

L'Associació de Veïns del Tossalet de les Forques de Berga ha denunciat públicament l'abocament de deixalles i residus en diversos punts del barri i els seus representants han anunciat que emprendran accions legals contra les persones que realitzin aquests abocaments incontrolats a la zona.

Tal com han explicat a través d'un comunicat els representants veïnals, «fa unes setmanes van aparèixer al costat del transformador d'Endesa situat a la part nord dels 40 Pilans deixalles, estris i electrodomèstics vells, descarregats –segurament– per un camió o furgoneta gran. Aquesta acció, amb moltes més deixalles, es va repetir al costat i davant de l'illa d'emergència de deixalles situada a la zona sud del barri».

Els veïns han assegurat que n'estan «farts» i, a banda de denunciar la problemàtica –que no és nova– al consistori, que s'ha compromès a netejar la zona i intentar enxampar els infractors, l'associació ha avisat que a partir d'ara «cada abocament nou que hi hagi serà denunciat als Mossos d'Esquadra amb la possibilitat de presentar una demanda judicial als possibles autors». «No volem que el barri i Berga es converteixin en un gran abocador. Els veïns diem prou! i a partir d'ara actuarem legalment i jurídicament amb tota la contundència», han afegit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

L'últim El més llegit