La mostra d'oficis del Gremi de Sant Eloi de Berga va canviar la seva ubicació, distribuïda per tot el barri vell de la ciutat, i es va centrar només a la plaça de Sant Pere a causa de la pluja. També en la passada d'ahir al migdia, en què el Tabaler anunciava la festa, juntament amb la Banda de l'Escola Municipal de Música de Berga, es va veure alterada per la previsió de pluja.

Tot i el mal temps, la plaça de Sant Pere va acollir al llarg de la tarda diverses parades on els asissistens podien veure treballs manuals relacionats amb el metall i el ferro. Un dels moments amb més afluència va ser el canvi de ferradura a un dels cavalls que hi havia situat a la plaça.

A les set de la tarda, la cobla Ciutat de Berga, juntament amb els administradors, el tabaler i el banderer, com també veïns de Berga, van fer el passacarrers, que va iniciar-se a l'Hostal del Bou i que va finalitzar a la plaça de les Fonts sense haver d'alterar el recorregut, un fet que no va ser possible en la passada del matí, en què es va decidir prescindir del barri vell a causa de la forta pluja.