01 de agost de 2019
01.08.2019

El Consell Comarcal i el Govern amplien el transport a la demanda

31.07.2019 | 23:09

Aquest dijous es comencen a aplicar les millores en el sistema de transport a la demanda del Berguedà per atendre les demandes dels ajuntaments.

En concret, s'amplia una franja horària més de baixada a la línia de Gósol (14.25 h) a Guardiola de Berguedà (15.15 h). Fins ara les quatre expedicions de baixada eren en horari de matí. S'amplia una franja horària més a les línies de Malanyeu i La Nou del Berguedà (9.35 h). També s'amplia la línia Santa Maria de Merlès – Puig-reig i Gironella – La Quar – Sagàs fins a la parada de l'Hostal de Sant Cristòfol de Merlès. S'incorpora una nova parada a la línia de Santa Maria de Merlès – Puig-reig a la zona de La Guàrdia de Sagàs i dues noves parades a la ciutat de Berga, al Passeig de la Indústria – Plaça Viladomat i a l'Hospital de Berga. A més, s'ajusten diversos horaris de les línies de Sant Jaume de Frontanyà – Borredà i Castell de l'Areny – Vilada.

A més, dissabte es posa en marxa un nou servei . S'estrenaran tres noves línies: Tuixent - Gósol – Saldes – Guardiola de Berguedà, Castellar de n'Hug – La Pobla de Lillet – Guardiola de Berguedà i Gisclareny – Bagà. L'objectiu és «donar resposta a la necessitat de mobilitat durant els caps de setmana i festius».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook