05 de agost de 2019
05.08.2019

La Cambra ratifica l'empresari Joan Boix com a president de la delegació del Berguedà

05.08.2019 | 13:39

El Ple de la Cambra de Barcelona reunit el passat dijous, 25 de juliol, en la seva primera sessió ordinària, sota la presidència de Joan Canadell, va aprovar el nomenament dels nous membres dels Consells de Delegacions, així com també la ratificació dels membres que continuen en el càrrec. D'aquesta forma, s'inicia així el procés de renovació dels òrgans de la Cambra a les delegacions. Un procés que es preveu que finalitzi en els propers mesos.

El Consell de la Delegació del Berguedà el composen deu membres, el president i nou vocalies. El Ple de la institució va donar llum verda a la nova composició del Consell i va aprovar el nomenament dels següents membres:

Joan Boix (President) – Serradora Boix SL – continua en el càrrec
Meritxell Torrentó - Agroviver SL
Mireia Altimiras - Climent 1890 SL
Francesc Vilalta - Pinesvi Pintures SL
Joan Ricart - Ballarà SL
Jordi Badia - La Cabana Berga SL
Anna Romera - Grup Català de Treball ETT SL
Núria Cinca - Tesi Industrial Europa SL
Francesc Xavier Gual - Gual Steel SL - continua en el càrrec
Josep Maria Serarols - Ballús SA - continua en el càrrec

El Consell de la Delegació està constituït per fins a un màxim de 10 vocals, establerts a municipis de l'àmbit territorial de la delegació corresponent. La designació dels membres correspon al Ple de Cambra, a proposta del seu Comitè Executiu. D'entre ells, el president del Consell de la delegació és nomenat pel president de la Cambra de Barcelona. Aquest càrrec de confiança de Presidència s'exerceix fins a la propera renovació del Ple (o abans per cessament anticipat).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit