La Valldan celebra, aquesta nit, la 23a edició de la caminada nocturna, dins dels actes de la festa major. Estava previst que les activitats s'iniciessin ahir a la nit, amb el nomenament dels nous representants del pubillatge, enguany Marta Altarriba com a pubilla, i Laia Batriu, com a dama. Avui, dissabte, a banda de la masterclass de zumba a 2/4 de 6 de la tarda, l'activitat amb més participació serà la de la caminada de nit, que sortirà a les 10 de la nit de la plaça de l'Escola.

Les activitats continuaran demà al matí amb la tradicional cercavila fins a Sant Bartomeu, enguany amb els gegants de la Bauma dels Encantats i l'acompanyament musical de la Cobla Pirineu que oferirà una audició de sardanes un cop s'hagi completat el camí de retorn fins a la plaça de l'Hostal del Bou, després de l'ofici solemne i la processó. Al vespre, tindrà lloc el ball amb Cafè Trio.

Dilluns serà el dia dels més menuts, al matí amb la xocolatada i l'espectacle d'animació infantil a càrrec de Dani Màgic. A la tarda, hi tornarà a haver ball amb Pep i Maria José Trio. Les activitats clouran dimarts al vespre amb el sopar popular de festa major, tot i que diumenge, 1 de setembre, els veïns es tornaran a trobar en un dinar de germanor de comiat.