L'Ajuntament de Ajuntament de BergaBerga. Tal i com ja va explicar aquest diari, l'Ajuntament de Berga invertirà 1 milió d'euros fins al 2020 per fer obres d'adequació i modernització del polígon de la Valldan gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Aquesta actuació pretén millorar l'accessibilitat interna del polígon amb la reordenació del l'encreuament entre els carrers camí de Garreta i camí de Can Ballús, de tal manera que en permeti la comunicació en dos sentits de circulació, fent que sigui de dos sentits i no calgui voltar tot el polígon. Aquests canvis permetran als conductors una disminució dels itineraris de circulació. També es preveu la pavimentació del carrer del camí de Can Ballús i la pavimentació i adequació de les dues àrees d'aparcament existents que no estan urbanitzades. Finalment es preveu dedicar-hi una part a jardins i s'hi plantaran arbres.

Les ofertes per concórrer al concurs de licitació es podran presentar fins a les 23:59h del dijous, 12 de setembre, mitjançant l'ús del Sobre Digital. El Sobre Digital és un sistema de licitació electrònica ensobrada que permet la presentació i l'obertura d'ofertes de manera electrònica garantint la confidencialitat del seu contingut fins al moment de l'obertura. Les empreses licitadores hauran d'acreditar la seva solvència econòmica, tècnica i professional per optar a la contractació del projecte.