La brigada municipal ha iniciat aquesta setmana una revisió, primer del clavegueram de la plaça de Sant Pere i després -juntament amb Sorea- de la xarxa d'aigües del mateix espai per solucionar una filtració d'aigua que des de principis d'estiu ha aflorat al cèntric espai de la ciutat.

Tal i com van explicar ahir al migdia fonts municipals a aquest diari, l'actuació es va iniciar amb la revisió del clavegueram del tram que va de l'inici de la barana plaça de Sant Pere fins al principi del carrer Buxadé, on s'hi va detectar una avaria que ahir havia de quedar reparada. De totes maneres, segons les mateixes fonts, aquesta avaria no és la causant de les filtracions d'aigua que ahir encara es veia a simple vista passejant per la plaça de Sant Pere.

Tot i que aquest problema s'ha arranjat, ara, els tècnics de l'empresa que gestiona la xarxa d'aigües, juntament amb la brigada, han iniciat diverses proves a la zona afectadaper detectar d'on surt la filtració d'aigua. A priori, es tracta d'aigua no residual, segons els tècnics municipals i s'espera que la setmana vinent s'hagi solucionat el problema.