Dijous 12 de setembre l'Escola FEDAC Gironellagràcies a les actuacions del claustre i l'AMPA del centre. Al llarg d'aquest estiu el centre ha organitzat diverses jornades de treball per poder transformar el pati de l'escola en un espai d'aprenentatge i de joc.

Des de fa uns mesos, l'escola i l'AMPA han treballat plegats per redissenyar i repensar conjuntament els espais amb l'objectiu de portar la coeducació a tots els àmbits de l'escola. Després de decidir les propostes definitives es va fer una crida a les famílies de l'escola. Gràcies a la resposta, els alumnes de l'escola podran començar el nou curs amb un pati ple de canvis.

Els alumnes també trobaran canvis a l'interior de l'edifici. S'han fet millores al passadís per convertir-lo en un espai de treball, i s'ha creat la sala EMMAÚS, un espai per treballar el coneixement personal, la interioritat, el silenci€ mitjançant dinàmiques i tècniques adaptades a l'edat dels nens.

El centre, que es defineix com una gran escola petita, aposta per jornades com les de diumenge on tota la comunitat educativa hi té molt a dir. Així doncs, el centre i l'AMPA caminen plegats en la transformació dels diferents espais de l'escola i ja posen sobre la taula altres propostes de millores. L'equip directiu de l'escola agraeix la participació i la implicació de les famílies per fer possible aquesta transformació, i la voluntat d'anar millorant a poc a poc els espais del centre.