Més de 317 persones s'han apuntat per poder treballar aquesta nova temporada a Horrorland (Cercs). En total el parc preveu contractar 170 per als 18 dies que romandrà obert a partir del 4 d'octubre. Ahir, dimarts, es va fer el càsting per cobrir els llocs d'espantadors per a les quals hi ha 130 aspirants. Aquesta temporada el parc ofereix 35 places més que l'any passat per l'augment d'atraccions i nous espais a dins del recinte.

Fonts d'Horrorland han explicat que el centre d'oci busca actrius, actors i perfils per cobrir diferents àrees i departaments.

El 41% dels aspirants són del Berguedà, el 38% de la província de Barcelona i el 21% restants de Tarragona, Lleida i Girona. 4 candidats han viatjat des de diferents punts de la Península per optar a ocupar alguna de les places d'actor i espantador.

Els candidats van rebre formació teòrica sobre les normes internes del parc i de les diferents atraccions i experiències. Tots els aspirants van ser entrevistats individualment per conèixer els seus perfils i aptituds i van passar proves d'improvisació, expressió corporal i interpretació amb text.