18 de setembre de 2019
18.09.2019

Grup Horitzó denuncia que li tiren deixalles als seus contenidors de roba usada

Les multes per abandonar brossa poden arribar fins als 60.000 euros

18.09.2019 | 12:08
Deixalles al costat d'un contenidor del Grup Horitzó del Berguedà

El Grup Horitzó del Berguedà ha denunciat que s'està produint un rebrot d'abandonaments de deixalles a l'interior o als costats dels seus contenidors de recollida de roba usada.

La directora d'aquesta entitat que dona feina a persones en risc d'exclusió social i amb problemes de salut mental ha explicat que quan es va iniciar el servei de recollida de deixalles del porta a porta, a principis de novembre passat «vam detectar moltes deixalles dins dels contenidors». Aquest fet «suposava que es malmetia molta roba en estar en contacte amb el rebuig» de manera que aquesta roba si es barreja amb deixalles no es pot reciclar acaba a l'abocador de residus sòlids urbans de Font Ollera escurçant la vida útil d'aquest equipament. Després de denunciar aquest comportament incívic a través dels mitjans de comunicació «va minvar força aquest fet».

Tanmateix, en les darreres setmanes han detectat un repunt dels abandonaments. Eva Sánchez ha denunciat aquest fet i ha demanat que s'aturin aquests abandonaments pel perjudicis que causa al Grup Horitzó de Berguedà.
Les multes per abandonament de deixalles poden arribar als 60.000 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook