19 de setembre de 2019
19.09.2019

El Grup Horitzó denuncia que li llencen deixalles als contenidors de roba usada

Els incívics fan malbé la roba perquè hi tiren brossa a sobre i aleshores ja no és possible reciclar-la

18.09.2019 | 21:56
Deixalles a tocar d'un contenidor

El Grup Horitzó del Berguedà ha denunciat que hi ha un rebrot d'abandonaments de deixalles a l'interior o bé al costat dels seus contenidors de recollida de roba usada.

Eva Sánchez, directora de l'entitat que dona feina a persones en risc d'exclusió social i amb problemes de salut mental, ha explicat que quan es va iniciar el servei de recollida de deixalles del porta a porta, a principi del novembre passat, «vam detectar moltes deixalles dins dels contenidors». Això «suposava que es malmetia molta roba perquè estava en contacte amb el rebuig», de manera que aquesta roba si es barreja amb deixalles no es pot reciclar i acaba a l'abocador de Font Ollera i escurça la vida útil d'aquest equipament. Després de denunciar aquest comportament incívic a través dels mitjans de comunicació «va minvar força aquest fet».

Tanmateix, les darreres setmanes han detectat un repunt dels abandonaments. Sánchez ha denunciat aquest fet i ha demanat que s'aturin aquests abandonaments pels perjudicis que causa a l'entitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit