L'Ajuntament de Berga, amb el suport del Consell Comarcal, impulsa una nova edició del projecte Dones Actives per «fomentar espais reals d'intercanvi, participació i inclusió entre dones» a partir de la realització de diverses activitats. El projecte s'adreça al col·lectiu de dones d'orígens, cultures, edats i perfils socioeconòmics diversos.

La iniciativa preveu la participació de dones nascudes i arrelades a la ciutat i dones migrants i està dirigida a persones que «vulguin crear o ampliar la seva xarxa relacional, conèixer recursos per millorar la seva salut, tenir eines per combatre la discriminació de gènere i adquirir informació per aprendre a educar en valors d'igualtat».

Aquest curs es faran sessions de zumba, els dilluns de 2/4 de 10 a 2/4 d'11 al Tossalet; els dijous, a la mateixa hora, ioga a l'Hotel d'Entitats i el primer dimecres de cada mes, passejades que tindran sortida a les 10 al pàrquing de la Font del Ros. A més a més, mensualment, a cada activitat es faran tallers per treballar els objectius del projecte. Les inscripcions podran formalitzar-se fins aquest divendres a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Berga. Per a més informació, les interessades poden adreçar-se al Servei d'Informació i d'Atenció a les Dones situat a la seu del Consell Comarcal del Berguedà, al telèfon 93 821 35 53 i a l'adreça de correu electrònic siad@ccbergueda.cat.