Berga ha tancat la temporada d'estiu a les piscines municipals de la zona esportiva Toni Sabata amb un total de 6.680 usuaris.

Segons han informat fonts municipals, durant els 82 dies que les instal·lacions de bany van estar obertes al públic (del 15 de juny al 4 de setembre) es va registrar la venda de 6.361 entrades d'un sol accés i 198 abonaments. Tanmateix, cal sumar-hi els 121 infants i joves que van fer ús de les piscines a través de les entitats organitzadores de diversos campus esportius que es van portar a terme a la ciutat durant el període estival. El juliol va ser el mes que va registrar una major afluència, ja que es van comptabilitzar 2.896 banyistes. Aquestes dades, però, no inclouen els usuaris i usuàries registrats durant els episodis d'onada de calor en què l'accés a la piscina era gratuït i limitat per la capacitat de la instal·lació (383 persones).

La piscina municipal ha registrat uns ingressos de 26.257 euros provinents de la venda d'entrades i abonaments. En aquest sentit, s'han obtingut 16.853 euros del pagament d'entrades d'accés únic, 7.785 euros de la venda d'abonaments i 1.619 euros dels tiquets a preu reduït corresponents als usuaris i usuàries dels campus esportius. Finalment, l'Ajuntament de Berga ha destinat 47.778,84 euros a les tasques d'adequació i manteniment de l'equipament, entre les quals s'inclouen la compra de productes i materials per a la neteja de les piscines, les analítiques de l'aigua i la renovació del sistema de tancament dels accessos a la instal·lació, entre d'altres.

Una de les despeses més destacades per part del consistori ha estat la renovació de la làmina d'impermeabilització de la piscina exterior de dalt, que ha tingut un cost de 27.536,51 euros.