02 de octubre de 2019
02.10.2019

La botiga Els Plens de Berga serà al programa Comerç 21

El negoci berguedà és l'únic de la comarca i un dels 50 escollits a la província de Barcelona

01.10.2019 | 23:28
Neus Rius, tercera per la dreta, responsable de la botiga berguedana

La botiga Els Plens Moda Home-Dona de Berga ha estat l'únic comerç del Berguedà i un dels 50 comerços escollits de tota la demarcació de Barcelona per participar en el programa Comerç 21, destinat a enfortir les àrees fonamentals de l'establiment.

El procés de selecció del comerços que poden participar en el programa es basa en criteris econòmics i pel grau de digitalització de l'establiment.

Comerç 21 es un programa anual promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC, que té per objectiu «definir i implementar noves estratègies per tal de donar l'impuls que necessita cada negoci de forma individual». Aquest projecte arriba a la comarca a través de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà i treballa per millorar àrees fonamentals dels comerços i serveis com ara redefinir el model de negoci, comercialització i màrqueting, digitalització, equip humà, professionalització i gestió, entre d'altres.

Neus Rius, responsable de la botiga Els Plens Moda, ha conegut aquesta setmana els responsables del programa i també ha assistit a la ponència sobre «Els hàbits de consum de la generació Z», a càrrec d'Alberto Chinchilla, fundador i director de la consultora de marques Beshared.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit