Unes 200 persones s'han reunit aquest migdia a la Plaça de Sant Pere de Berga per protestar per la sentència del Tribunal Suprem. En la concentració l'alcaldessa Montse Venturós ha llegit un manifest de l'AMI en el que s'ha demanat la llibertat dels presos. Al final de l'acte s'han cantat els Segadors i un grup de manifestats s'ha dirigit a la carretera C-16 que ha tallat per segona vegada a l'alçada de l'institut Guillem de Berguedà. Els Mossos d'Esquadra desvien el trànsit per l'interior de Berga, on la Policia Local regula la circulació. Entre els concentrats, hi ha estudiants i membres de l'equip de Govern.

Els estudiants de Berga tallen la C-16

Un grup d'estudiants de secundària de Berga han tallat aquest matí la C-16 al seu pas per la capital del Berguedà en protesta per la sentència condemnatòria als líders independentistes catalans. El tall ha tingut lloc al tram de l'eix del Llobregat més proper a l'institut Guillem de Berguedà i hi hagut càntics i crits a favor de l'alliberament del polítics presos. Ha durat poca estona, fins que els Mossos d'Esquadra els han desallotjat.

A Berga, també hi ha previst un ple extraordinari a les 19 h; i una nova concentració davant dels jutjats, a les 20 h, seguida d'un acte a la plaça de Sant Pere.