El jove periodista berguedà Abraham Orriols ha estat protagonista mediàtic els darrers dies. Vestit amb armilla i casc protector ha adquirit notorietat pel seu cobriment dels aldarulls postsentència per a la televisió pública catalana a Lleida. Les xarxes s'han fet ressò del seu aspecte jovenívol i han corregut molts acudits sobre si tenia l'edat legal per treballar i si TV3 l'explotava pel gran nombre de cròniques i esdeveniments que va haver de cobrir en pocs dies.

El reporter berguedà s'ha pres el seu inesperat protagonisme amb esportivitat i bon humor i ha aclarit al programa APM a Catalunya Ràdio que té l'edat legal per treballar, 22 anys que no aparenta, i que fa un any mig que va acabar la carrera. Abans de treballar a la tele pública també ho havia fet a Betevé i ha col·laborat a la Televisió del Berguedà.

Orriols també va explicar que a la tele no només els havien lliurat un casc sinó també unes ulleres pel fum i una màscara a més de l'armilla. Un altre berguedà, Marc Giró, ha defensat al seu espai, Està passant, la necessitat de dotar els reporters de la casa amb uns cascos amb més estil i glamur, com per exemple els d'hípica. Ho feia amb una imatge congelada del reporter rere seu amb un casc blanc. A Orriols li han fet fins i tot una caricatura després de la seva sobtada fama.