L'Ajuntament de Berga, tal com va fer en les darreres convocatòries d'eleccions generals i municipals, respectivament. Fonts municipals han indicat que «es tracta d'un servei de caràcter extraordinari que pretén facilitar el desplaçament de la ciutadania als col·legis electorals de la ciutat fent ús del transport públic».

El bus estarà en servei des de les del matí i fins a les 2 de la tarda. Oferirà tres itineraris. Cada trajecte tindrà una durada aproximada de 45 minuts, «ja que es preveu que l'autobús faci parades més llargues de les habituals davant de les seus electorals o en zones properes a les mateixes per tal que els veïns i veïnes puguin votar i tornar a fer ús del bus per tornar a casa»

Les línies

La Línia 1 - Ciutat (Vermella) és la que recorre el centre urbà de la ciutat i oferirà tres trajectes que iniciaran el seu recorregut a la Plaça de la Creu a les 9:00h, a les 11:15h i a les 13:30h, respectivament. Aquesta línia també arriba a la zona del Polígon Industrial de La Valldan (Fullaracs) i s'aturarà davant o en punts propers dels col·legis electorals situats al Pavelló de Suècia, BRG Serveis, l'Hotel d'Entitats, l'IES Guillem de Berguedà i les escoles de Santa Eulàlia i La Valldan. Els trajectes d'aquesta línia també inclouen una parada a la residència Nostra Senyora de Queralt (Germanetes) per donar servei als usuaris i usuàries del centre residencial de la tercera edat.

Línia 3 - Casampons (Verda)

La ciutadania podrà fer ús de la Línia 3 - Casampons (Verda) que dona servei a les zones de la Serra de Casampons i Els Pedregals. En aquest cas, s'oferiran dos trajectes que començaran a les 9:45h i a les 12:00h des de la Plaça de la Creu i que pararan a prop dels punts de votació situats a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet, l'Escola Municipal de Música de Berga, el Pavelló de Suècia, BRG Serveis, l'Hotel d'Entitats, l'IES Guillem de Berguedà i l'Escola Santa Eulàlia.

Línia Cal Rosal (Groga)

L'antiga Línia Groga suprimida l'abril de l'any passat es restablirà de forma excepcional per donar servei als usuaris i usuàries que tinguin assignat el col·legi electoral de Cal Rosal. Tanmateix, aquesta línia també permetrà arribar a les seus ubicades a Hisenda, l'Hotel d'Entitats, la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet, l'IES Guillem de Berguedà i l'Escola Santa Eulàlia. L'antiga Línia de Cal Rosal (Groga) inclourà dos trajectes que iniciaran el recorregut a la Plaça de la Creu a les 10:30h i a les 12:45h