La cuina i els productors agroalimentaris del Berguedà tindran presència al Fòrum Gastronòmic de Barcelona que se celebra des d'avui fins dimecres. L'Agència de Desenvolupament del Berguedà serà a l'espai dels productors de Xarxa Productes de la Terra de la Diputació. En aquesta àrea hi haurà representades les empreses agroalimentàries berguedanes amb estand propi: Delícies del Berguedà, Monbolet i Ecocat: Cal Pauet, Salt del Colom, Ecoavícola i Dpàges.

A més, avui a les 4 de la tarda, el cuiner d'Els Casals de Sagàs Oriol Rovira farà un taller de cuina. Dimecres es presentarà el projecte de L'Escairador dels emprenedors Maria Costa i Jordi Claramunt. El cuiner Marcel Cardona del restaurant cal Fuster de Viver i Serrateix cuinarà dos plats amb blat de moro escairat. Dimecres se sabrà si Pere Venturós, del Terra de Berga, és triat cuiner de l'any.