Un agent dels Mossos d'Esquadra va disparar, ahir, diversos trets contra un vehicle conduït per un veí de la Pobla de Lillet que volia saltar-se un control policial a Tar-ragona i que va estar a punt d'envestir-lo. L'incident va passar cap a dos quarts de dotze del migdia en una rotonda d'accés a l'autovia A-7, a tocar del Nou Estadi.

Segons fonts policials, el vehicle va intentar esquivar el control i va estar a punt d'atropellar dos agents. El primer va poder saltar la tanca de la carretera i el segon, en veure que el vehicle anava directament cap a ell, va disparar al capó amb l'arma reglamentària. Les bales van avariar el motor i, tot i els intents del conductor per fugir cap a l'autovia, el vehicle va quedar aturat i els agents el van poder detenir.

L'home és un veí de la Pobla de 32 anys que acumula 8 antecedents policials. Els agents el van arrestar pels suposats delictes de conducció temerària, atemptat, resistència i desobediència als agents de l'autoritat. Es dona el cas que diumenge ja el van detenir pel mateix motiu. Llavors se'l va acusar de conducció temerària, atemptat a agents de l'autoritat i danys. L'home hauria sortit recentment de la presó. A més, els agents van haver d'avisar la grua perquè retirés el vehicle, que no tenia assegurança. L'incident va passar en el marc d'un control de prevenció de robatoris en habitatges per part de diversos agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana.