L'Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà una nova edició de la cursa i la caminada a Queralt amb l'obejctiu de recollir diners per La Marató de Tv3.

El club proposa una matinal esportiva i solidària amb tres modalitats diferents: una cursa de 13,8 quilòmetres i 863 metres de desnivell positiu; una caminada de 8,5 quilòmetres i 508 metres de desnivell; i una cursa infantil amb un circuit urbà pel casc antic de la ciutat. La sortida i arribada serà a les 9 del matí a la Plaça de Sant Pere de Berga i les inscripcions es tramitaran a la mateixa plaça a partir de 3/4 de 8 del matí. Tothom qui ho desitgi ja pot preinscriure's a la jornada solidària omplint un formulari a través de la pàgina web de l'entitat esportiva.

Des del club han assegurat que tant la caminada com la cursa estan obertes a persones de totes edats i condició física. Amb aquest esdeveniment, el club vol que sigui un acte lúdic i solidari en què tothom qui ho desitgi hi pugui participar i aportar el seu granet de sorra amb La Marató de TV3, enguany destinada a les malalties minoritàries.