L'escola FEDAC Gironella se solidaritza amb La Marató de TV3 d'enguany i demà, dimecres, 27 de novembre, organitzarà una jornada festiva que inclourà una demostració de còctels i un taller per a petits cuiners.

Els dos actes tindran lloc al Local del Blat de Gironella. A les 18.00 de la tarda se celebrarà un taller de cuina per a nens i nenes de 3 a 12 anys de la mà d'Anna Fornell. El preu de l'activitat «Grans Petits Cuiners» serà de 5 euros.

Unes hores més tard, a les 9 de la nit, també tindrà lloc al Local del Blat un Show Cocktail» amb l'emprenedor berguedà Jordi Millan, propietari del restaurant-cocteleria Glaç i de l'empresa de càtering de còctels Gintònic.cat.

El taller de còctels per ser el millor amfitrió aquest Nadal serà amenitzat pel popular punxadiscos gironellenc DJ Weah. Les entrades anticipades per a l'activitat tenen un preu de 15 euros i a taquilla el mateix dia de 18.

Les entrades per participar-hi es poden adquirir a FEDAC Gironella, al restaurant Glaç de Berga i a la botiga de roba Santi Comellas de Gironella.

En l'organització de la jornada solidària de FEDAC Gironella hi col·laboren Gintònic.cat, M'agrada Cuinar, Parèntesis i l'Ajuntament de Gironella.