El concert d'Els Catarres va omplir, dissabte, el pavelló de Sant Jordi de Sant JordiCercs Unes 1.200 persones van assistir a l'acte més multitudinari de la campanya Tot és possible per recaptar fons per a finançar el tractament d'una nena del municipi, malalta de càncer.

Tal i com ha explicat l'organització en un comunicat, Els Catarres van iniciar el concert dedicant la seva actuació a la petita Arlet. L'organització i la família de l'Arlet ja van avançar que des del primer moment els membres del grup van posar totes les facilitats per portar a terme aquest concert i no tan sols això, sinó que també han estat en contacte amb l'Arlet en tot moment per donar-li ànims i algunes sorpreses. Després d'Els Catarres va arribar el torn d'Animal Show DJ's.

Tots els beneficis de l'esdeveniment aniran a la bossa que des del municipi de Cercs s'està recaptant per destinar a Tot és possible, una quantitat que va creixent i que han anunciat que es donarà a conèixer quan s'hagin finalitzat totes les activitats previstes.

L'organització ha volgut agrair la implicació i col·laboració de tots els que han participat en l'esdeveniment de manera voluntària i desinteressada i emplacen als veïns i a tots els berguedans ha continuar participant de la campanya amb les activitats previstes pels propers dies, com la festa dels tions, aquest diumenge; o la quina del proper 14 de desembre.