El proper dissabte 21 de desembre el Pavelló Vell de Berga. El Club Esportiu Berga, el Bàsquet Berga, l'Handbol Berga, els Mountain Runners i la secció de vòlei del Club Esquí Berguedà han tornat a unir esforços i reediten l'esdeveniment que va ser un èxit en la seva primera edició l'any passat, superant les més de 700 persones previstes.

Aquest dimecres es posaran a la venda 800 entrades per assistir a l'esdeveniment, 100 més que l'any passat, que es podran comprar al Bar de la Piscina, a Assegurances Bilbao, a la Impremta Casals i al Món Molins a un preu de 20 euros. Cada entrada permetrà als assistents a seure i disposar d'un cartró per poder jugar, tot i que durant la vetllada es podran comprar més cartons.

Tal i com han explicat fonts de l'organització, la Quina Berguedana repetirà el format de l'any passat, així com els presentadors i col·laboradors. La gala serà presentada pel dinamitzador Josep Badia i la periodista Judit Jordana, i amenitzada amb el punxadiscos Toni Malé. L'encarregat de la part tècnica serà Dani Magyk.

Les cinc entitats esportives de la ciutat han aconseguit que col·laborin a la segona Quina Berguedana més de 200 entitats de tot el Berguedà, i amb Ballús S.A com a principal patrocinador. L'acte també compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Berga. Enguany es repartiran més de de 500 regals als guanyadors de les diverses línies, directes i dels quatre bingos. El més esperat serà l'últim, amb el premi d'un viatge valorat en 1.500 euros. Com a novetat, aquest any es jugarà un bingo extraordinari que serà solidari, dedicat al col·lectiu solidari Sense Por.

A més a més, la Quina Berguedana d'adhereix de nou al Punt Lila, per a la prevenció d'actituds sexistes durant l'oci nocturn, que serà visible durant tot l'esdeveniment.