L'Ajuntament d'Olvan. L'objectiu de la jornada buscava potenciar la integració social dels nois i noies del Taller Coloma que treballen a la jardineria del poble conjuntament amb la brigada del municipi.

Per altra banda es buscava generar conversa, diàleg i reflexió del tema entre els alumnes de l'Escola d'Olvan Tal i com han explicat a través d'un comunicat, dos monitors del Taller van realitzar una trobada prèvia amb els nens i nenes de cicle mitjà i cicle superior de l'escola, per tal de debatre sobre el seu coneixement dels termes "discapacitat", "integració", Taller Coloma... i poder resoldre dubtes generats al respecte.

Paral·lelament set usuaris del Taller Coloma van fer una visita a les instal·lacions de l'Ajuntament per tal de conèixer la institució de la qual en són treballadors i els seus responsables. A més a més es van realitzar dos tallers amb els nens de l'escola. Els de cicle superior van poder conèixer quins són els nois que arrangen els parcs i jardins del poble. Els van explicar qui eren, què feien al municipi, com ho feien,... i poder crear, així, un vincle entre els dos col·lectius.

Els alumnes de cicle mitjà per la seva banda van participar d'un taller a l'aula per conèixer de primera mà una de les tasques que els nois del Servei de Teràpia Ocupacional fan al taller: crear postals de Nadal. Els nois del taller van ser els mestres d'aquesta sessió. Des de l'Ajuntament d'Olvan, l'escola i el Taller Coloma han fet una valoració molt positiva de la jornada, per l'enriquiment mutu que ha generat.

.