05 de desembre de 2019
05.12.2019

Berga aprova la moció per fer l'estació d'autobusos a la Rasa dels Molins

La CUP dóna suport a la proposta republicana, JXBerga s'absté i el PSC hi vota en contra

05.12.2019 | 19:51
Els regidors d'ERC que han fet la proposta d'ubicar l'estació a la Rasa dels Molins, al ple

L'Ajuntament de Berga  ha decidit que vol que l'estació d'autobusos de Berga  es construeixi a la part sud de la Rasa dels Molins. Ho n'ha fets en el pel d'aquets dijous que ha aprovat uan moció d'ERC perquè aquesta infraestructura llargament reivindicada es faci en aquest emplaçament. Els republicans han rebut el suport del govern de la CUP que juntament amb les abstencions de Junts per Berga han fet possible aprovar aquesta proposta. El regidor del PSC hi ha votat en contra.
El cap de files republicà Ramon Camps ha admès que han canviat la seva postura ja que en les eleccions del 26-M  van prometre fer un procé de participació per decidir la ubicació. 

Així, quatre anys després  que el consistori aprovés  que l'estació es faria a la plaça de la Font del Ros d'acord amb un procés de participació ciutadana, ara el consistori ha canviat de posicionament i aposta per la Rasa dels Molins. La raó  bàsica és que aquest emplaçament permetria que el consistori disposés de terrenys  propis per oferir a la Generalitat  que és l'administració encarregada de fer  i pagar aquesta obra. 

El regidor d'Urbanisme Aleix Serra ha destacat  que l'estació a la Rasa dels Molins "és possible en aquesta legislatura". I que ara caldrà que la Generalitat actualitzi el projecte que va fer en el seu dia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit