Berga enceta aquest cap de setmana els actes de la seva festa major d'hivern en honor de santa Eulàlia amb activitats que s'allargaran fins el cap de setmana que ve.

El tret de sortida a la programació serà demà, diumenge, a partir de les 12 del migdia amb la visita guiada «Eulàlia, la patrona oblidada», que anirà a càrrec de la historiadora Dolors Santandreu. L'objectiu de la visita és explicar qui era santa Eulàlia i el perquè va acabar sent patrona de la ciutat. A la tarda, hi haurà sardanes amb la Cobla Pirineu. A les 6 a la plaça de Sant Joan.

Els actes continuaran el dissabte 14 de desembre amb l'espectacle infantil El circ Filixic, a les 12 del migdia a la plaça de Sant Pere. A les 7 de la tarda, al passeig de la Indústria, la Banda i la Jove Banda de l'Escola Municipal de Música de Berga oferiran el ja tradicional concert amb una xocolatada. Com a acte nou, a les 11 de la nit la plaça de Sant Joan serà l'escenari d'una sessió de discjòqueis amb DesstorgPartisana. Les activitats acabaran diumenge amb un concert vermut amb Cèlia Vila a les 13 hores a la plaça de Sant Joan i les píndoles de microteatre, a les 6 a l'ajuntament de Berga.