Les noves tarifes del transport públic interurbà de viatgers per carretera de cara al 2020 suposaran un increment del preu del servei per als berguedans tant per viatjar a Barcelona com al Bages.

En el cas dels abonaments per viatjar de Berga al cap i casal, passen dels 53,25 euros actuals a costar-ne 59,25 (un increment de l'11,25%). Aquest abonament que fins ara es coneixia com a T-10 (10 viatges per fer servir els transports públics de Barcelona), a partir de l'any que ve s'anomenarà T-casual. Pel que fa als abonaments per anar de Berga a Manresa, l'any 2020 també s'apugen i passen dels 35,25 euros actuals a costar 41,85 euros.

En el cas de la setena corona, hi ha menys possibilitats de bitllets i només es pot adquirir aquesta T-10, a partir de gener T-casual, que oferirà la mateixa empresa de transports que té la concessió, Alsina Graells. Els berguedans poden adquirir el tiquet a la parada de Berga o a l'estació del Nord de Barcelona.

Fins l'1 de gener de l'any 2015, l'abonament de 10 viatges per anar de Berga a Barcelona costava 70 euros. Arran de les demandes dels agents polítics i socials del ter-ritori es va implantar la integració tarifària. Tot i això viatjar en bus de Berga a Barcelona continua sent més car que des del Bages, per exemple, no només perquè hi ha més distància, sinó perquè hi ha menys possibilitats de descomptes per a casuístiques que van més enllà de comprar viatges de 10 en 10. La fórmula actual penalitzarà els viatges a Barcelona en família, perquè caldrà comprar una T-casual per a cadascun dels membres.

El 2015 es va introduir la integració, a través de l'abonament de 10 viatges. Aleshores, anar a Barcelona va passar de costar 70 euros a tenir un preu de 52 euros. El 2018 el preu va ser de 53,25 euros i enguany el preu estava congelat. Un bitllet senzill per anar a Barcelona des de Berga val 16 euros. Anar i tornar, 32.