Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 28 de novembre a Sant Vicenç de Castellet, juntament amb la Policia Local, tres joves de 18, 22 i 23 anys com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en un domicili de Berga.

Els joves van ser vistos pels testimonis, els quals van avisar el cos policial cap a les sis de la tarda que entraven en una casa i en fugien poc més tard amb un cotxe. Tenint aquesta informació, els Mossos van organitzar una operació amb diversos controls policials a les carreteres, i en el de la C-16 a l'altura de Castellbell i el Vilar, un conductor els va informar que uns cotxes més enrere, dos integrants d'un vehicle l'havien abandonat i havien fugit en veure el control.

Els agents van aconseguir detenir-los i, després de comprovar que coincidien amb les descripcions de dos dels lladres, van veure al cotxe diversos objectes susceptibles de ser utilitzats per cometre robatoris, motiu pel qual van ser detinguts. Més tard, la Policia Local de Sant Vicenç de Castellet va interceptar el tercer presumpte autor del robatori, que també va ser detingut en ser relacionat amb el cas. Els detinguts ja han passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.