L'hospital comarcal Sant Bernabé de Berga i el restaurant La Fonda, a l'espai Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages han rebut l'acreditació Aquí sí. Fruita i salut, com a establiments promotors del consum de fruita fresca, variada, de qualitat i de proximitat en els establiments de restauració, segons han informat fonts del departament de Salut.

La cafeteria i menjador laboral del centre sanitari berguedà ha rebut aquest mes l'acreditació Aquí sí. Fruita i salut, ja que en els dinars que ofereix als clients i treballadors del centre sanitari sempre s'hi pot trobar fruita pelada i tallada, a punt per consumir. L'Hospital de Sant Bernabé va rebre l'acreditació Amed el 2013, per primer cop, i des d'aleshores l'ha anat renovant periòdicament.

Pel que fa al restaurant La Fonda ofereix fruita pelada i tallada, a punt per consumir, en els esmorzars i dinars que proporciona als seus clients. Aquest establiment ja disposa, des del 2016, del certificat Amed, pel seu benfer i la utilització d'aliments típics de la cuina mediterrània en l'oferta culinària del seu menú diari.