El projecte de reforç escolar «Gironella tots eduquem» rebrà el suport de l'Obra Social La Caixa. L'entitat i el consistori han signat un acord de col·laboració, per finançar aquest projecte de «reforç escolar i acompanyament en el procés educatiu d'alumnes escolaritzats en els centres d'ensenyament d'educació primària del municipi» amb dificultats d'aprenentatge.

Fonts municipals han explicat que «Gironella tots eduquem» va néixer l'any 2015 arran de les demandes dels centres d'ensenyament d'Educació Primària d'un servei de reforç escolar que cobrís tota la demanda. Les regidories d'Atenció a les Persones i Ensenyament, juntament amb Càritas i Creu Roja, van impulsar la iniciativa i i es va fer una detecció real de les necessitats. «Va destinat a infants d'entre 6 i 12 anys escolaritzats als centres del municipi que presenten dificultats d'aprenentatge i tenen predisposició a aprendre». Les sessions s'allarguen fins al mes de juny.

Fonts municipals han destacat que aquesta iniciativa permet «oferir espais adequats per estudiar, donar suport amb les dificultats per fer el treball personal fora de l'horari del centre educatiu, i promoure habilitats de desenvolupament personal».