En el marc del seu pla d'expansió, Condis ha inaugurat un nou establiment a La Pobla de Lillet, amb una superfície de vendes de 300 m2 i amb 5 treballadors en la plantilla. El nou punt de venda està situat al Carrer de l'Església número 4.

El nou establiment disposa de seccions com drogueria i perfumeria, congelats, fruiteria, forn de pa, i expositors de carnisseria i xarcuteria. El seu horari comercial és de dilluns a dissabte de 9h a 14h i de 17h a 21h, i diumenges de 9h a 14h.

Amb aquesta obertura, Grup Condis incorpora el primer punt de venda a la comarca del Berguedà. En total, el grup té 551 establiments a Catalunya, amb una superfície de vendes de 213.592 m2.

Condis, líders en proximitat

Condis, amb més de 50 anys d'història, és una de les empreses líders del sector de l'alimentació a Catalunya, amb un àmbit d'actuació que s'estén a la Comunitat de Madrid i la Zona Centre. La seva xarxa compta amb més de 600 establiments, que ofereixen un servei de qualitat i proximitat i sumen una superfície de venda superior als 240.000 m2, que inclou botigues tant pròpies com franquiciades, sector en què Condis és una de les companyies que lidera el rànquing espanyol per volum de facturació.