Tot i que amb un dia de retard, la neu del temporal Glòria ha arribat a l'Alt Berguedà. Aquest dimecres a primera hora poblacions com Bagà, Guardiola de Berguedà, Sant Julià de Cerdanyola, o La Pobla de Lillet s'han llevat amb una nevada intensa que ha dificulta la mobilitat. La nevada però, ha durat poques hores i ben aviat la precipitació s'ha traslladat a cotes més altes, a uns 1.100 metres, per exemple, a Gósol, on ha caigut una nevada important (imatge de la notícia).

Durant gairebé tot el matí ha estat obligatori l'ús de cadenes per circular entre els punts quilomètrics 117 i 134 de la carretera C-16, concretament entre Bagà, el Túnel del Cadí i Bellver. Aquest tram s'ha restringit al pas de camions i autobusos. Els Mossos d'Esquadra han aturat a tots els vehIcles i no els deixaven passar si no portaven el material adequat per travessar el Túnel del Cadí. Això ha generat retencions importants a la via.

A quarts d'11 del matí el Servei Català de Trànsit ha aixecat totes les restriccions i ha informat que la C-16 ha recuperat la normalitat: ja no fan falta cadenes i no hi ha cap tipus de restricció.

El Consell Comarcal del Berguedà ha suspès 5 línies de transport escolar i el servei de recollida del porta a porta a diferents municipis del nord de la comarca a causa de la nevada.

Pel que fa al transport escolar s'han suspès 5 línies de l'institut Alt Berguedà de Bagà. Aquest centre ha obert portes però no es poden fer classes amb normalitat perquè hi han arribat només alguns alumnes i professors a causa dels problemes de mobilitat. També s'ha suspès el transport escolar de 2 línies de primària de Castellar de n'Hug a la Pobla i de Saldes a Vallcebre. Així com una ruta d'educació especial. En total la suspensió del servei ha afectat 107 alumnes.

El Consell Comarcal també s'ha vist obligat a suspendre el servei de recollida de deixalles del porta a porta a municipis i nuclis de l'alt Berguedà: Sant Julià de Cerdanyola, la Pobla de Lillet, Baga, Guardiola de Berguedà i Sant Corneli de Cercs.