Una esllavissada ha deixat incomunicat el poble de Sant Julià de Cerdanyola durant unes hores, aquest dijous. Les pluges han esllavissat un talús de la carretera que uneix el municipi amb la C-16. El despreniment de terres i rocs impedeix la circulació. Cap veí ha pogut sortir i tampoc s'hi pot accedir. El Consell Comarcal del Berguedà ha suspès el servei de transport escolar que havia d'anar a recollir alumnes de Cerdanyola per dur-los al veí institut de l'Alt Berguedà a Bagà. L'escola del municipi tampoc ha obert portes perquè els mestres no hi han pogut arribar.

Al migdia s'ha reobert parcialment la carretera d'accés a Sant Julià de Cerdanyola bloquejada. S'ha començat a donar pas alternatiu, segons han informat fonts de l'Ajuntament del poble als veïns a través dels altaveus del nucli. Els operaris han continuat treballant fins que passades les 12 han pogut reobrir totalment la carretera, que és titularitat de la Diputació.

Aixi mateix s'ha tret la neu del camí asfaltat que uneix el nucli amb Falgars i la Pobla de Lillet. Es tracta d'una via secundària per on a hores d'ara ja es pot circular.