L'Ajuntament de Puig-reig invertirà 144.000 euros per reformar les platges i les instal·lacions de les piscines municipals del poble, ubicades al passeig 1 d'Octubre. El darrer ple municipal de la localitat, celebrat aquest dimarts al vespre, va donar llum verda a aquest projecte que ara e sposarà a licitació. El govern preveu que s'executi de forma imminent per tal que aquest complex estigui reformat quan comenci la temporada de bany d'aquets estiu.

Els treballs que s'han de dur a terme consisteixen en la retirada del paviment existent de les platges de la piscina, l'ampliació d'aquestes platges en l'àrea oest concretament a sobre la zona de instal·lacions enderrocant un mur existent.

L'alcalde Josep Maria Altarriba va explicar al ple de dimarts que es col·locarà un nou paviment de formigó imprès «que és molt més resistent i compacte» concretament de 6 a 10 centímetres de gruix en tota la superficie de les noves platges amb addició de fibra de polipropilé i de vidre al formigó i amb un tractament enduridor de resina superficial i antilliscant, segons recull el projecte de l'obra.

D'altra banda, també es previst que es col·loquin les noves peces de perímetre dels vasos de les piscines i de les reixes, així com també unes noves canals i nou paviment de les platges. L'obra també servirà per fer una posada al dia de les instal·lacions fent la renovació de filtres, bombes i noves beurades tant del vas gran com del petit. Finalment, els treballs també contemplen la instal·lació d'una nova dutxa així com d'una pèrgola com les existents en la zona d'ampliació.