L'Hospital Sant Bernabé ha fet una bona valoració de l'efectivitat de les armilles que es posen les infermeres per preparar els medicaments per evitar interrupcions.

Fonts del centre han explicat que l'objectiu de la mesura «és que pacients i acompanyants respectin aquestes estones sense interrompre la tasca de les infermeres». Ara, després de les primeres setmanes d'experiència, els responsables d'Infermeria del centre hospitalari «fan una molt bona valoració d'aquesta iniciativa».

Les armilles d'avís de medicació són una mesura que es va proposar des de la Comissió de Seguretat del Pacient, ja que la medicació és una tasca delicada en la qual la infermera ha d'estar molt concentrada per tal d'evitar cap tipus d'error. Joana Rodríguez, directora d'Infermeria, ha dit que «els primers dies va costar que pacients i acompanyants no inter-rompessin la tasca de la infermera, però ara ja s'hi han acostumat i, en els moments de la medicació, el personal d'infermeria està més tranquil i es pot concentrar millor a fer la seva tasca».