El Teatre Patronat s'ha omplert aquest cap de setmana per veure una de les pel.lícules multipremiades als Òscars. El dies 15 i 16 de febrer, s'ha pogut veure la pel.lícula de Sam Mendes, al Berguedà. "1917" és la història de la missió de dos soldats, Blake i Schofield, durant un dels episodis de la Primera Guerra Mundial.

El públic es va distribuir en 3 sessions: dissabte a les 21.30h i diumenge a les 18h i a les 20.30h. Diumenge a les 6 de la tarda es van exhaurir les 150 entrades per les quals té llicència la sala.

L'entitat que té cura de programar cinema al Patronat de Berga és l'associació 9.5 mm. Grup Internacional Cinematogràfic. És una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu l'agrupació de persones aficionades al món del cinema. Va camí dels 200 socis. Fonts de l'associació han indicat que "el cinema al Berguedà tira endavant gràcies a la feina de les persones voluntàries i la bona resposta del públic".

Han informat properament, se celebrarà l'assemblea general ordinària per proposar, debatre i aprovar, si és el cas, les diferents activitats, condicions i accions per aquest 2020.

Aquesta setmana es podrà veure la pel.lícula "La gran mentira" en una única sessió el diumenge de Carnaval a les 6 de la tarda.