L'actualment regidora del grup municipal del PSC a Vilada, Carme Cirera, deixa el càrrec «per qüestions personals i poder-se dedicar a altres activitats de caràcter social i cultural». Serà substituïda per la següent a la candidatura Fem Pinya per Vilada-CP, Ariadna Rodríguez.

Carme Cirera (Vilada, 1957) ha estat durant deu anys, del 1995 al 2005, alcaldessa de Vilada. Fonts del PSC han exposat que Cirera «ha estat una persona totalment implicada en les activitats culturals i socials» del poble «amb una llarga i profitosa dedicació a les tasques de regidora, a l'oposició i al govern, i molt especialment al llarg dels 10 anys com a alcaldessa ( 1995 - 2005)».

Al llarg de la seva trajectòria «al servei del poble, s'ha mostrat com una persona propera, comprensiva, dialogant i molt eficient a l'hora de buscar recursos, a prop de les altres administracions per tal d'impulsar la renovació, millora i creació de noves infraestructures, equipaments i serveis. Són moltes les obres i serveis que Vilada ha guanyat en els seus mandats, i són molts els serveis obtinguts gràcies a la seva intensa i constant dedicació».