Els Castellers de Berga impulsen la creació de dues colles castelleres al Taller Coloma de l'Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà (APDPB) i l'institut Guillem de Berguedà per divulgar al cultura castellera. En aquesta iniciativa hi participaran 150 persones.

Els Castellers de Berga ja han començat a treballar al centre educatiu berguedà amb 90 alumnes de quart d'ESO. I en les properes setmanes també es faran aquests tallers a alumnes de l'APDPB. El resultat del treball d'aquestes setmanes està previst que sigui públic en unes exhibicions en el marc de la diada de Sant Jordi i de la Fira de Maig, a Berga, segons ha explicat Ignasi Ballús de la colla castellera en la presentació del projecte que s'ha fet aquest dilluns al Taller Coloma.

Aquest projecte inclusiu a tres bandes entre els Castellers de Berga, l'Institut Guillem de Berguedà i l'Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà porta per nom «Castells amb tothom. I tant que pots».

"Castells amb tothom" vol fomentar el treball en equip, la presa de decisions consensuadament, la motiviació col.lectiva per aconseguir un èxit conjunt i la demostració que el fet casteller va més enllà de les capacitats físiques i psíquiques.

A la presentació, a més de Ballús hi ha participat Josep Lara, president del Consell Comarcal del Berguedà, la regidora de Societat Inclusiva de l'Ajuntament de Berga, Roser Valverde i la gerent de l'APDPB, Ester Comellas.