Berga tindrà una comissió de festes com ha proposat el principal grup de l'oposició, Junts per Berga, que va aconseguir el suport de la resta de grups de l'oposició: ERC i PSC. El govern de la CUP es va abstenir. D'aquesta manera es va aprovar la creació d'aquesta comissió.

L'objectiu d'aquesta comissió és que els veïns s'impliquin en l'organització de les festes. La regidora de Festes, Roser Valver, va defensar la feina que fan i va lamentar que JXBerga portés al ple aquesta proposta sense haver-la debatut abans. Per la seva banda, Marc Marginet (JxBerga) va dir que ho havien fet així per obligar el govern a actuar.

Aquest va ser un dels temes del ple ordinari d'anit. A l'inici, les regidores de tots els grups municipals van llegir un manifest que havien consensuat en el qual se sumen a la vaga del 8 de març i posen en relleu les desigualtats que com a dones pateixen. En van llegir un tros cadascuna: Roser Rifà, Roser Valverde (CUP), Dolors Tous (ERC), Ariadna Herrada i Dolors Rial (JXBerga) i l'alcaldessa Montse Venturós (CUP). Tot i que el grup del PSC només té un regidor, el text també s'ha consensuat amb una representant socialista. És el primer cop que es fa una moció consensuada d'aquest tipus al ple pel Dia de la Dona.