L'Ajuntament de Berga ha restablert la realització del Mercat setmanal del passeig de la Indústria (el Vall) «per garantir la continuïtat dels mercats d'abastament de productes frescos a l'aire lliure, seguint les directrius del Departament de Salut». Dijous se n'havia decretat la suspensió.

Aquest divendres, el consistori berguedà ha reconsiderat la decisió d'anul·lar la celebració del mercat com a mesura preventiva pel Coronavirus. Amb tot, s'aplicaran algunes restriccions «per tal de complir les mesures de distanciament social amb relació als esdeveniments multitudinaris» per evitar el contagi.

Només es permetrà la instal·lació de les parades alimentàries.

Fonts municipals han indicat que el mercat setmanal de venda no sedentària compta amb un total de 71 parades, «de les quals 18 són parades de venda de productes alimentaris» .

Recomanacions i mesures de prevenció

El govern de Berga ha demanat a les persones que vagin a comprar al mercat setmanal del Vall que "adoptin les mesures preventives per evitar la propagació del Coronavirus". Es recomana mantenir una distància prudencial entre persones d'entre 1 i 2 metres. També cal rentar-se les mans sovint amb aigua i sabó o líquids desinfectants.