14 de març de 2020
14.03.2020

Música contra el Coronavirus als balcons de Gironella

Aquest cap de setmana diferents veïns tocaran peces al balcó o terrassa de casa seva

14.03.2020 | 18:27

L'Ajuntament de Gironella ha posat en marxa aquest cap de setmana una campanya perquè els músics i persones que sàpiguen tocar instruments de la vila, facin petits concerts des dels balcons de casa. El consistori ha explicat la iniciativa aquest matí través de les xarxes socials «Per combatre el Covid 19 proposem a totes aquelles persones que toqueu un instrument o sapigueu cantar oferiu petits concerts de 5-10 minuts al balcó/terrat o finestra de casa»

L'anunci s'ha fet al matí i a 2/4 de 6 de la tarda ja hi hagut el primer micro-concert al balcó de casa  de la Laia Rial seguit del de l'Arlet Dalmau. Amb els oferiments que ha tingut fins ara, el consistori de Gironella ha muntat un seguit d'actuacions per aquest dissabte a la tarda i també per a diumenge a la tarda, cadascú a casa seva.

El declaracions a Regió7, el regidor de Cultura de Gironella , Lluís Vall, ha explicat que han muntat una xarxa de whatsapp per gestionar aquesta iniciativa. «Amb aquesta iniciativa volem compartir la cultura i la música en viu que aquests dies es veu afectada pel tancaments de teatres, auditoris i espais d'oci».
Es tracta d'una iniciativa que ja s'ha fet a Itàlia.

Per unir-se a aquest grup cal enviar un sms al 605890060 amb la paraula ALTA i seguit de nom i cognoms. Des d'allà s'oferirà més informació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook