La proposta d'ampliació de l'estat d'alarma pel coronavirus que restringeix els moviments fins a l'11 d'abril, posa en risc la celebració de la Fira de Maig de Berga que enguany havia de tenir lloc els dies 1 i 2 de maig.

Roser Rifà, la regidora de Promoció Econòmica ha explicat a Regió7 que, aquesta setmana, es prendrà una decisió sobre si suspèn la mostra multisectorial berguedana. Seria la segona fira que se suspèn després que ja es fes el mateix amb la Fira del Motor de Gironella.

Roser Rifà ha admès que «veig molt complicat que es pugui fer la fira» a causa de l'estat d'alarma vigent i, pel fet que no existeix cap certesa sobre fins quan durarà i les restriccions que estan vigents per evitar la propagació del contagi del coronavirus. A més, ha exposat que malgrat que s'està treballant «a distància les coses no són iguals és més complexe perquè ens troben en una situació excepcional». Rifà ha dit que «aquesta setmana més d'hora que tard, prendrem una decisió»

La Fira de Maig de Berga és la mostra multisectorial més important del Berguedà i una de les destacades de la Catalunya central